Chr. Mannenkoor ’t Harde e.o.

Per mei 2010 is Henk dirigent van het chr. mannenkoor ’t Harde. Het koor heeft meer dan dertig jaar onder leiding gestaan van de bekende musicus Jan Zwanepol uit Kampen. Leden van het koor komen uit ’t Harde en wijde omgeving. Het mannenkoor telt momenteel ruim honderd leden. Het mannenkoor repeteert op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in MFC Aperloo in ’t Harde. Kijk op www.cmktharde.nl voor alle informatie.

Koninklijk Elburgs Mannenkoor OBK

 

Met ingang van januari 2023 is Henk dirigent van het Koninklijk Elburgs Mannenkoor OBK uit Elburg. Hij volgt daarmee Peter Eilander op, die het koor enkele jaren als interim-dirigent heeft geleid. Vorige dirigenten waren o.a. Wim Magré en Herman Riphagen. OBK is een gepassioneerd mannenkoor met een breed repertoire. Het koor telt momenteel ruim 60 leden. OBK repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in MFC Het Huiken in Elburg. Kijk op elburgsmannenkoorobk.nl voor alle informatie.

Vox Vivenda

Henk is sinds februari 2020 dirigent van de Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda te Voorthuizen. Het koor telt ongeveer 100 leden en staat bekend om het grote aantal mannen die het koor heeft. Het koor repeteert op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in het kerkelijk Centrum Bethabara, van den Berglaan 79 te Voorthuizen.

Kijk voor meer info op de website van Vox Vivenda.

Kinderkoor De Herghesangertjes

Kinderkoor De Herghesangertjes repeteert elke maandagavond van 18.15 uur tot 19.00 uur in de Rehobothkerk in Heerde. Het koor heeft een afwisselend en swingend repertoire, variërend van Opwekking voor Kinderen tot leuke liedjes uit het Kinderen voor Kinderen-repertoire. Het koor werkt regelmatig mee aan kerkdiensten, treedt op in verzorgingscentra en werkt mee aan uiteenlopende concerten. De Herghesangertjes hebben meegewerkt aan opnamen voor radio, TV (‘Nederland Zingt’) en CD.

 

Voormalige koren

In het verleden is Henk dirigent geweest van:

  • Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria uit Wapenveld
  • Gospelkoor Ichthus uit Heerde
  • Kinderkoor Jong Hosanna uit Nunspeet
  • Het Hierder Zangkoor uit Hierden
  • Chr. gem. koor Vox Humana uit Oldebroek
  • Chr. gem. zangvereniging De Lofstem uit Emst
  • Tienerkoor Promise uit Heerde
  • Interkerkelijk koor To You uit Epe

Henk van der Maten
Roggeweg 12
8181 BN Heerde

0578-693676
06-45903417
info@henkvandermaten.nl


KvK
08193444
BTW NL001531364B42